Välkommen till oss som brinner för flugfisket !

Vi har under många år guidat på flugfiske och pimpel, hållit kurser inom flugfiske och driver även butiken ”Stockholms Flugfiskecenter” Förutom stugor och husvagnsplatser och vildmarkskåtor samt flugfiskeutrustning till uthyrning så har vi ett brett utbud av olika flugfiskekurser och guidning på området.

Hotagen med omnejd har ett otroligt bra utbud för flugfiskaren, ingen har undgått Hårkan och Långan, få känner till hur bra det är. Vladimir Zavadski känner till varenda sten och har otäckt bra tekniker för harren.

Tony Lindberg är certifierad kastinstruktör och har givetvis koll på teknikerna att lura upp fisken, Vadim Belaiev tillverkar sina egna pimpelbeten, en räv på området precis som Vladimir fast han föredrar Mormyska. Här finns ett stort utbud av fiskevatten och andra upplevelser, se även sidan Att göra. Fiskekortet köper ni här, även automat. Vi har även en fiskebutik i Laxviken med inriktning på flugfiske och en del pimpel, det som inte finns hemma går att ordna fram på några dagar. Storstugan fungerar som butik samt lodge för våra fiskande gäster.

Beställning & Bokning

Tel 070-430 74 95 (Vladimir) 08 668 45 50

Flugfiskekurser

Dessa bokas i förväg, kontakta oss för mer info.

Boende

Vi har 3 campingstugor med 4 bäddar i varje (köksutrustning finns). 8 husvagnsplatser med el och 2 vildmarkskåtor med kamin och en eldstad ute. De kan hyras året runt.

Övrigt

Mataffär och bensinmack finns i Laxsjö (4,5km), de är även ombud för systembolaget.

Bank, vårdcentral, apotek, affär, bibliotek, större mack OKQ8 m.m. finns i Föllinge (ca 20km).

Avstånd

Till Strömsund är det 45km. Hammerdal 48km. Krokom 65km. Storåbränna 15km. Ålåsen 10km. Till Valsjöbyn och Rötviken är det 50km och till Norska gränsen ca 55km.

Betalning

Vi tar inte kortbetalning, endast kontant.

Vi finns även på webben!
Butik: stockholmsflugfiskecenter.se
Webbshop: flugfiskecenter.se
Facebook: flugfiskecenter